Jdi na obsah Jdi na menu
 


knížka bena

13. 2. 2015

V této kategorii najdete knihy s Ben 10. Přáli jste si nekdy, aby vaše letní prázdniny byly o neco zajímavější? Pak dávejte pozor na to, co si přejete! 
Ben Tennyson si přál prázdniny jako žádné jiné. Když se mu na zápestí usadí mysteriózní mimozemský přístroj Omnitrix, Ben 10 objevuje nový svět plný sil, o kterých se mu ani nesnilo! Seznamte se s Ben 10, jeho sestřenicí Gwen, dědou Maxem a spoustou mimozemských superhrdinů a vydejte se s nimi na nejlepší dobrodružství svého života! Komiksové příběhy Ben 10 vás určitě pobaví.

Oficiální příručka

Vítejte ve světe Bena

Tennysona,desetiletého kluka

který dokázal,že hrdinou se může stát kdokoli!

Tato knížka doslova přeteká

zábavnými kvízy,úkoly a zajímavými

informacemi.Najdeš v ní

 profily mimozemšťanů a podrobné

informace o zloduších.Zkrátka

spoustu kosmicky báječných věcí,

které ocení hlavně druhé hrdinské já

Vítejte ve světě Bena Tennysona, desetiletého kluka, který vám dokáže, že hrdinou může být každý. Tahle knížka je plná faktů, hádanek a her. Přečtěte si profily mimozemšťanů a získejte důvěrné informace o nepřátelích. Čeká vás spousta skvělé kosmické zábavy! 

Ben Tennyson je obyčejný desetiletý kluk, dokud neobjeví podivné hodinky, které mu dávají schopnost měnit se v mimozemské superhrdiny. Otestujte si své vědomosti o Benovi a jeho kosmických dvojnících v téhle knize her a hádanek! 

Ben 10. Kniha hádanek

Uchop svůj Omnitrix a připrav se na cestu do světa Ben 10! V téhle úžasné knížce si můžete vymyslet vlastní mimozemšťany, vytvořit báječné scény pomocí samolepek a vyluštit hádanky, díky kterým pomůžete Benovi přelstít zákeřného Vilgaxe. Komiks  o hrdinovi Ben 10 tě přivede na nejlepší dobrodružství tvého života.

Ben 10. Samolepkové album

Uchop svůj Omnitrix a připrav se na cestu do světa Ben 10! V téhle úžasné knížce si můžete vymyslet vlastní mimozemšťany, vytvořit báječné scény pomocí samolepek a vyluštit hádanky, díky kterým pomůžete Benovi přelstít zákeřného Vilgaxe.  

Ben 10. Knížka na rok 2011