Jdi na obsah Jdi na menu
 


děda Max Tennyson

12. 3. 2015

Max Tennyson

Jeho celé jméno je Maxwell Tennyson a je to děda Bena a Gwen. Na svůj věk je hodně silný a vždy má dobré nápady. Jako bývalý instalatér je i odvážný a má pořádný arzenál mimozemských zbraní, které míval, když býval ještě instalatérem.

Jeho celé jmého je Maxwell Tennyson a je to dědeček Bena a Gwen. Kdysi býval vesmírný instalatér a kdyby se tenkrát nerozhodl odejít, mohl být prvním člověkem ve vesmíru. Max ještě pořád jezdí se starým karavanem, který na pohled vypadá  že už patří do šrotu, ale je plný vybavení k boji proti mimozemšťanům.

Děda Max je nejspíš jediným žijícím, který dokáže zvládnout komplikované duo Ben a Gwen. Je trpělivý, moudrý a bystrý, ale nikdy neřekne ne vyhlídce na skvělé dobrodružství.

Původní série:

Omnitrix, který nosí Ben, byl původně určen právě pro Maxe, ale Benova DNA byla té Maxově tak podobná, že se mu sám přilepil na zápěstí. Kdysi byl taky členem organizace zvané instalatéři a bojoval proti mimozemšťanům, kteří chtěli dobýt celou planetu. Mezi ně patří i Vilgax, který Maxe nenávidí, protože kdysi když proti němu bojoval, odpálil ho Max spolu s raketou do vesmíru. V jedné epizodě původní série - Gwen 10 se mu Omnitrix na chvíli přisál na ruku a přeměnil se na Upgrada. 

Alien force:

V této sérii Max hned v první epizodě zmizí neznámo kam a Ben ho spolu s Gwen a Kevinem - jeho bývalým nepřítelem začne hledat. Najdou ho, ale jen na krátkou chvíli. Poté najde Ben svého dědu v Null Void (Prostoru nicoty), kam se vydal na pomoc instalatérským pomocníkům. Max se zde vydává za klíče a spolu s Benem pak bojuje proti Dr. Aimovi, který se přejmenoval na D'Voida. Dr. Animo má teď ale mnohem větší sílu a dokázal si z Null Guardians (Strážců nicoty) udělat své podřízené. 

Ben ho ale zbaví jeho nových schopností a Max mu dá rozhodující ránu. Max se opět objevuje na konci 2. sezóny, kde spolu s instalatérskými pomocníky dorazí Benovi a jeho přátelům na pomoc v rozhodující bitvě proti Highbreedům (Nadrasům). Stejně tak chce se svým týmem pomoct i při bitvě proti Vilgaxovi. On a jeho tým jsou ale snadno poraženi a Ben je poslední nadějí. 

Děda Max je laskavý chlapík,který nezkazí žádnou legraci.Miluje cestování ve svém obytném voze (kterému říka Popelnice) a nikdy se nemůže dočkat,až v létě vyrází na cesty se svými vnoučaty Benem a Gwen.Max je houževnatý a statečný.Když příjde na to,že ma Ben zvláštni,schopnosti,nemůže se dočkat,až mu bude moci nějak pomoc.

  

Max Tennyson | Ben 10 Reboot Wiki | Fandom