Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gwen Tennysonová

13. 2. 2015

Gwen Tennyson

Jméno:Gwendolyn CatherineTennysnová Druh:člověk-anodit Karmá:kladná

Gwen je Benova sestřenice, se kterou se Ben pořád o něčem hádá. V seriálu Ben 10 získala knihu kouzel, se kterou pomáhala Benovi bojovat proti padouchům. V Alien Force chodí s Kevinem a je taky jeden z důvodů, proč se Kevin rozhodl přidat k Benovi. Ukáže se, že Gwen není jen tak obyčejný člověk, ale že je Anodite. Její babička Verdona jí nabízela aby s ní šla na Anodyne, ona však ale odmítla, protože nechtěla opustit svůj domov a rodinu.

Gwen je anodid.

 Gwen vypadá jako typicka mladá dívka trošku nafoukaná a rozmazlená.Není ale tak obyčejna jak by se na první pohled mohlo zdát.Po své babičce Verdoně Tennysnové zdědila magickou schopnost ovládat energii,která bude v proti mimozemských vetřelcům velmi užitečná.Gwen je Benova sestřenice,ale zároveň jeho nejlepší a opravdová kamarádka

Gwen je Benova nejbližší sestřenice a je mnohem moudřejší, než by se na první pohled zdálo. Někdy je Benovým hlasem rozumu, jindy spolupachatelem! Často Bena provokuje, ale má ho ráda a chce, aby z něj byl ten nejlepší hrdina.

Gwen Tennyson je Benova desetiletá sestřenice a své schopnosti začne naplno používat až ve druhé sérii. Je velmi výkonná, chytrá a vždy se snaží myslet dopředu. Gwen je také velmi silná a často Benovi účinně pomůže, když se dostane do potíží. 

Ben a Gwen se každou chvíli hádají a handrkují, nebo se různě zlobí, ale Gwen se Benovi neustále snaží pomoci přijít na to, jak vlastně Omnitrix funguje. Má bratra Kena a v jejich rodině se jména rýmují. 

Seriál se nebojí pohrávat s tématy, které do dětských seriálů zdánlivě obvykle nepatří a tak se podíváme i do minulosti, nebo alternativních realit, kde je vidět, že omnitrix byl původně určen právě Gwen, ne Benovi, ale jak už to tak bývá náhoda udělala své.

Gwen je Benova desetiletá sestřenice.Je velmi výkonná,chytrá a vždy se snaží myslet do předu.Gwen je také velmi silná a často Benovi účinně pomůže,když se dostane do potíží.Ben a Gwen se každou chvíli hádají a handrkují,ale Gwen se Benovi neustále snaží pomoci přijít na to,jak vlastně Omnitrix funguje

Tady je popsáno v jaké sérii měla kolik let: 

10 v (Ben 10 2016)
10 v původní sérii (Ben 10 seriálu)
15 v Alien Force 
16 v Ultimate Alien 
30 v Ben 10.000 
36 v Ben 10.000 Returns 
42 v Ken 10

obrázek hrdiny Gwen Tennysonová

Gwen Tennyson Vilgax Ben Tennyson Ben 10 Gwen 10 - BEN 10 | Gwen ...